Ahoj, jak je to dnes s navstevou izraele a arabskych zemi na jeden stejny cestopvni pas, kdysi jsem zaslechl, ze je lepsi nemichat razitka z izraele a od arabu v jednom pasu, plati to stale a mam si udelat dva pasy, nebo je to uz jedno ? v prosinci letim do izraele a mam v pasu razitka ze SAE a z Omanu a pruisti rok urcite chci opet do SAE a mozna do Iranu dekuji TH .
A ještě jsem zapomněl poděkovat,, Tonic,,za radu ohledně nedodržení zpátečního letu Zanzibar, Omán,Mnichov a Lux.. vše proběhlo tak jak říkal bez problemu jsme si koupili viza na letišti v Muscatu..
niet zac, som si musel vyhladat co som vlastne radil :)
Myslim, ze v tomto pripade boli aj skusenosti, ze dokonca stacilo nastupit v Mnichove na ten let. Boardign passy na Oman Air nedokazali vydat v LUX. Ale zase to uz by bol velmi velky risk.
To snad neni mozny,ty napises do vlakna, ktery ma 2 strany a kde mas jasny odpovedi na svuj nesmyslnej dotaz a predtim nez ho polozis, se nenamahas si ho ani precist?
Tebe urcite do Dubaje nepusti,jestli existuje karma.
No není nad Vaše velmi užitečné komentáře, možná kdybyste se jich zdrželi, pak by vlákno nemělo 2 strany, které jsem kupodivu i předtím přečetla a vzhledem k tomu, že na začátku Veronika píše, že to problém je a jediný, kdo prohlásil, že to problém není je Eremi mi šlo o aktuální situaci, neboť MZV mi rovněž tvrdí, že to problém je. Ale díky za Vaše jistě podnětné komenty, ani se nedivím, že normální lidé odepíší spíše do zprávy ;-)
a ak chapem dobre, veronika spominala, ze problem na ceste do IZRAELA, nie do UAE.
V sucasnosti by si s Jemenskou peciatkou bol podozrivy uplne vsade, aj v arabskych krajinach.
Veronika napsal(a):
Ahoj, da se, ale porad delaji problemy. Je lepsi mit 2 pasy. Kamarad co ma hodne v oblibe Yemen, Oman apod. mel ted dost problemy v Izraeli, hodinu ho pry vyslychali a pry to bylo docela drsny.
V Dubaji by byl mnohem větší problém dvoulitrová Vodka v baglu, než razítko z Izraele
Neni, v Abu Dhabi pri vstupe do Sheik Zayid mesity nas pred vstupom prehladali. Spolucestujucej nasli 3 flasky ktore zabudla vybalit z priletu z Ukrainy, a jedine co musela spravit bolo ich vyhodit. A vyhadzovat ich bola so sprievodom, ale inac nebol problem :)